10 Kuub Zand

Creatief

Welkom bij 10 Kuub Zand. Nee, we gaan geen 10 kuub zand in uw achtertuin storten. Tenzij u daar een evenement wil organiseren en het thema strandfeest is.
We weten wat voor hoop werk erbij komt kijken bij het opzetten van een bedrijf. Bij het vormgeven van deze 10 kuub werk, bieden wij ondersteuning om zoveel mogelijk uit handen te nemen en in samenwerking met u iets moois te bouwen.
Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij voor uw bedrijf in petto hebben en wie weet gaan wij binnenkort een samenwerking aan!

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij voor uw bedrijf in petto hebben en wie weet gaan wij binnenkort een samenwerking aan!

Julian10 Kuub Zand

Wie zijn de personen achter 10 Kuub Zand?

10 Kuub Zand is ontstaan tussen twee creatievelingen die hun talenten en krachten hebben gebundeld. Toen Marije Woudsma voor het eerst bij het toenmalige pand van Julian Peeters kwam om haar indoor strand event te verkopen, deed ze dat op overtuigende wijze met de zin ‘Mag ik 10 kuub zand in je pand storten?’  Vanaf dat moment was Julian verkocht door het idee, de doorzettingsvermogen en de passie van Marije. Sindsdien zijn ze op persoonlijk en zakelijk gebied een sterk team met eigenzinnige, succesvolle ideeën.

Marije Woudsma is afgestudeerd in Social Work met de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming en in Eventmanagement. Ze is een eindeloze creatieve put die graag concepten ontwikkelt, evenementen rondom promotie faciliteert en content writing aanbiedt voor websites en brochures.

Julian Peeters is afgestudeerd in Sociaal Cultureel Werk en heeft daarnaast veel ervaring opgedaan in grafische vormgeving en digitale promotie. Daarnaast heeft hij met zijn fotografie en oog voor detail een stempel gedrukt in de artiestenwereld. Door zijn grote netwerk in Groningen en omstreken weet hij ideeën en mogelijkheden aan de juiste doelgroep te koppelen.

Websites

maken

Hierin hebben wij een nauwe samenwerking met Data1 en JSW-designs. Deze bedrijven maken uw website met o.a. WordPress en zorgen dat geen enkele wens of idee te gek is! Voor voorbeelden kunt u in ons portfolio kijken.

Promotie

Ontwerp

Onze aanpak in promotie varieërt in het beheren van uw Social Media kanalen, tot het ontwerpen van visitekaartjes, brochures en uiteraard de content van uw website. Ook bieden wij  promotie in de vorm van evenementen.

Evenement

Marketing

Om uw bedrijf of product zo goed mogelijk op de kaart te zetten, kunt u soms het beste de doelgroep bereiken door het organiseren van een evenement. Samen bespreken we uw wensen hoe u uw bedrijf wil presenteren.

Content

Writing

Heeft u allerlei ideeëën om uw bedrijf en diensten te omschrijven, maar weet u niet hoe u dit kunt verwoorden? Wij helpen door naar uw verhaal te luisteren! Wij vertalen een helder beeld van wat u wilt overbrengen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij vinden persoonlijke benadering erg belangrijk. Onze missie is om u trots te maken op uw bedrijf en daarbij ook de uitstraling van uw bedrijf als visitekaartje te ontwerpen. Daarom maken wij graag als eerste kennis met u door of bij uw bedrijf af te spreken of u uit te nodigen op ons kantoor in Groningen.

Tijdens de kennismaking maken we aan de hand van uw wens een mindmap (een manier van brainstormen die alle ideeën en inspiratie meeneemt om tot een concept op maat te komen). Tevens stemmen we af wat de deadline is, hoe we communiceren en in welke mate we de vrijheid hebben in het ontwerpen. Na de kennismaking maken we kort een verslag, waarin we een samenvatting weergeven van de afspraak en hoe wij het verhaal hebben geïnterpreteerd. Na goedkeuring van uw kant gaan we aan de slag.

https://www.youtube.com/watch?v=1uMfXUda3_w&index=4&list=PLxc1MLFaZYArw5obYAx2OpADUKLFec_fa

Media

Wij zijn 10 Kuub Zand

Tarieven

We vinden het belangrijk dat we voor alle bedrijven een laagdrempelige dienstverlening kunnen bieden. Daarbij horen dus ook laagdrempelige tarieven. Hieronder in het tabel hebben we even alle tarieven voor u overzichtelijk gemaakt. .  We bieden al een startpakket aan vanaf €200. Voor meer informatie daarover en de diensten op maat kunt u contact met ons opnemen.

Offerte op maat

Fotografie v.a. €100

Foto reportages, events en all-round

Logo v.a. € 150

Een logo voor uw bedrijf bijvoorbeeld

Website v.a. € 350

Simpele of complexe website

Promotie v.a. €200

Social Media kanalen beheer b.v.

Tarieven

Dienst Tarief
Fotografie €100
Website maken €350
Logo €150

Promotie

Offline

Online (Social Media kanalen)

 

Prijs op maat

Vanaf €200

Flyer €125
Promotieplan Vanaf €250
Content writing Vanaf €35 per uur
Advies gesprek €25
Evenement Prijs op maat

Recente projecten

Fotografie

Spekvloeren

Serge Spek, ook wel de Laminaatman genoemd in Groningen, en zijn vrouw Sandra zijn trotse eigenaren van hun winkel in vloeren. Ze hebben vloeren in…
Promotie

Atelier-Sneek

Wiesje Wierda woont in Sneek en is net gestart met haar unieke bruidsmodelijn. Ze heeft niet als anderen de standaard witte jurken op voorraad, maar…
Promotie

Luminoso

Deze twee vrolijke mannen zijn het gezicht van de pizzeria&grillroom in Harkstede. We mogen ze met trots een van onze vaste klanten noemen. We hebben…

Neem contact met ons op!

10 Kuub Zand

Koninginnelaan 8

9717 BT Groningen

Tel. +31 6 82993371

info@10kuubzand.nl